1. image
  2. image
  3. image
  4. image
  5. image

Tömlőgát, MobilgátSpeciális műanyagból készül a tömlőgát. A tömlőbe vizet szivattyúznak a folyóból, ezáltal a víz tömegével védekeznek az árvíz ellen.

Ezen csoportunkban találkozhatnak a bójákkal is, melyek általában feltűnő színű PVC-ből készülnek, a víz felszínén lebegve a kikötőben hajózható útvonalat jelölik.


Mobil gát

Mobil gát
Mobilgát

Mobil gát
Tömlőgát

Tömlőgát
Mobil gát

Mobil gátMobil gát készítés, forgalmazás

Speciális flexibilis műanyagból készül a mobil gát. A mobil gát sikeresen alkalmazható árvízvédelemben, mely során a meglévő gát megemelésével, koronaként szolgál, évek óta kiválóan teljesít. Mobil gát építése rendkívül egyszerű, mivel a mobil gát nagyon könnyű, egyszerűen mozgatható, gyorsan telepíthető, és újra elbontható. A mobil gátba vizet szivattyúznak a folyóból, ezáltal a víz tömegével védekeznek az árvíz ellen. Továbbá a fenti előnyökön felül kis helyen tárolható és egyszerűen szállítható.

A mobil gátnak két formája van, a cső formájú gátakat egymás mögé helyezve akár több száz méter hosszú védelmi rendszer alakítható ki.
A mobil gát másik formája a téglatest alakú árvízvédelmi modul, mely egymás mellé és egymásra rakva is funkcionál. Ezáltal formája és elhelyezése megegyezik a hagyományos homokzsákéval.

Mindkét mobil gát további előnye, hogy használat után a vizet kiengedve semmilyen hulladékot nem hagy maga után, semmivel nem terheli környezetét és újra felhasználható.

Tekintse meg az elkészített tömlőgátakat a Tömlőgát képgalériában:


Referenciák
Tekintse meg kiemelt referenciáinkat, melyeket hazánk és a világ számos távoli pontján készített munkáinkból válogattunk.
Térkép, útvonal
Eltévedés szinte lehetetlen! Térképpel, útvonaltervezővel segítünk, hogy ne kelljen feleslegesen bolyongania cégünk közelében.
weboldal készítés: 24works