1. image
  2. image
  3. image
  4. image
  5. image

SportsátorA Graboplan légsátrak a sport számára egész évben biztosítják a játéklehetőséget beltéri, kedvező időjárási körülmények között, miközben kint a szél, a hideg és a hó zavarhatna. A nyílt, tiszta belső tér adta többféle kialakítási lehetőséggel a sátor kiválóan alkalmas különböző felhasználásokhoz. A sokféle lehetőség közül a tenisz, futball, kosárlabda, gyeplabda, tollaslabda és még sok más helyezhető a sátorba.
Ezek a szerkezetek ideálisak olyan beltéri tevékenységekhez, ahol a nagy, világos, tartóoszlopok nélküli tér komoly előnyt jelent más fedett csarnokokhoz képest.

Amellett, hogy a kültéri sportokat a téli időszakban a sátorban művelhetik, a ponyvaszerkezet további előnyöket jelent a felmerülő költségekben, a természetes világításnak és a csökkentett felépítési időnek köszönhetően.

Mi is az a légsátor?

Kulcsszó: a levegő. A Graboplan légsátrakat a levegő nyomása tartja fenn. A szerkezet számtalan előnye az alapozáshoz biztonságosan rögzített ponyvaszerkezetnek köszönhető.

A Graboplan szerkezeteinek egyik legnagyobb előnye az automatikus vezérlést és egy kiegészítő vészgenerátort is magában foglaló gépészeti berendezéseinek megbízhatóságában rejlik.
A berendezések között van a speciális világítási rendszer, a fűtés, a bejáratok (személy és gépi, igény szerint), a légbefúvó rendszer és egy vészgenerátor.

Biztosítjuk továbbá az összes rajzot és adatot a helyszíni előkészítő munkálatokhoz, amelyeket el kell végezni a sátor felállítása előtt, valamint helyszíni irányítást a felállításkor.

A Graboplan sátrak mindenben a megrendelő igényei szerint terveződnek, tehát Önnek egy pontosan olyan kivitelű és akkora méretű sátrat biztosítunk, amekkora a kívánt céljának megfelel.

A Graboplan sátorajánlat tartalmazza az összes berendezést, technikai adatokat, rajzokat, instrukciókat a felállításhoz és a működtetéshez.

A sokféle sporttevékenységhez kínálunk légsátrakat: teniszsátor, futball sátor, kosárlabda sátor, uszoda sátor, stb., de akár gyeplabda vagy tollaslabda pályák lefedésére is alkalmasak légsátraink.

A sportsátor használatának egyik legnagyobb előnye, hogy meghosszabbíthatja az adott sporttevékenység időtartamát, függetlenítve azt az időjárástól.

Kérje ajánlatunkat a pontos méretnek és akár egyedi igényeire vonatkozóan és mi elkészítjük a részletes ajánlatot.

Uszoda sátor

Uszoda sátor
Atlétikai sátor

Atlétikai sátor
Atlétikai sátor

Atlétikai sátor
Uszoda sátor

Uszoda sátorSportsátor

Sportsátor
Teniszsátor

Teniszsátor
Teniszsátor

Teniszsátor
Teremfoci sátor

Teremfoci sátorTekintse meg elkészített sportsátrainkat a Légtartásos sportsátor képgalériában:


Referenciák
Tekintse meg kiemelt referenciáinkat, melyeket hazánk és a világ számos távoli pontján készített munkáinkból válogattunk.
Térkép, útvonal
Eltévedés szinte lehetetlen! Térképpel, útvonaltervezővel segítünk, hogy ne kelljen feleslegesen bolyongania cégünk közelében.
weboldal készítés: 24works