1. image
  2. image
  3. image
  4. image
  5. image

RendezvénysátorAlumíniumvázas parti sátrak 6-8-10 méter fesztávolsággal készülnek, magasságuk általában 2,3 méter ill. 3 méter, hosszúságuk 3-5 méterenként csökkenthetők vagy bővíthetők, az igényelt területnek megfelelően. Opciós kiegészítők a sátor kidolgozásától függően választhatók.

Ezen kívül a kínálat kiterjed 3x3, 4x4, 5x5, 6x6 méteres négyzet alapú vagy többféle méretű hatszögletű rendezvénysátrakra, csúcsos pagodákra is.

A szerkezet kialakításánál mindig az ügyfél kívánságait tartjuk szem előtt, természetesen figyelembe véve a statikai terheket.

A sátor ponyvázata: két oldalon PVC-vel kent, nagy szakító szilárdságú műszaki ponyva, többféle anyagvastagságban és színben.

A sátor ponyvázata és vázszerkezete megfelel az Építőipari előírásoknak, ÉMI minősített engedéllyel rendelkeznek.Rendezvénysátor


Rendezvénysátor


Rendezvénysátor


Pagoda sátorAz alumíniumvázas rendezvénysátrak egyes típusai nem csak megvásárolhatók, hanem hosszabb és rövidebb távra egyaránt bérelhetők is.
A sátorbérlet legfőbb előnye:
  • Gyorsan felállítható,
  • mobilis, bármikor áthelyezhető,
  • költségkímélő
Sokféle igényt kielégítő bérelhető rendezvénysátrakkal rendelkezünk, melyek kiválóan alkalmasak rendezvények, koncertek, céges partik, kulturális események, kiállítások és árubemutatók, valamint speciális igények kielégítésére is. Kedvező sátorbérleti árakkal várjuk szíves jelentkezésüket. Ön csak a sátorbérleti időszakra járó sátorbérleti díjat fizeti, a sátor szállítása és a sátor szerelése a Graboplan Kft. feladata.

Kérje írásbeli ajánlatunkat: vásárlásra, bérletre, lízingre. Ajánlatunkat a lehető legrövidebb idő alatt az Ön egyedi igényeinek megfelelően (akár idegen nyelven is) elkészítjük.

Széles körű szakmai és műszaki tanácsadással, igény szerint látványterv készítésével állunk szíves rendelkezésükre.Rendezvénysátor


Rendezvénysátor


Esküvő sátor


Rendezvényszínpad lefedésTekintse meg elkészített aluvázas rendezvénysátrainkat a Rendezvénysátor képgalériában:Referenciák
Tekintse meg kiemelt referenciáinkat, melyeket hazánk és a világ számos távoli pontján készített munkáinkból válogattunk.
Térkép, útvonal
Eltévedés szinte lehetetlen! Térképpel, útvonaltervezővel segítünk, hogy ne kelljen feleslegesen bolyongania cégünk közelében.
weboldal készítés: 24works