1. image
  2. image
  3. image
  4. image
  5. image

Légtartásos sátorA Graboplan légsátrak a raktározás gyors megoldására kínálnak lehetőséget, továbbá sportolás számára egész évben biztosítják a játéklehetőséget beltéri, időjárástól független körülmények között. A nyílt, tiszta belső tér adta többféle kialakítási lehetőséggel a sátor kiválóan alkalmas különböző felhasználásokhoz. A Graboplan légsátrakat a levegő nyomása tartja fenn. Ez a fújt sátor szerkezet bármely méretben építhető, a kis medencéket lefedő néhány négyzetméteres sátraktól a 6000 m2 alapterületű sátrakig.

A szerkezet számtalan előnye az alapozáshoz biztonságosan rögzített ponyvaszerkezetnek köszönhető. Amellett, hogy a kültéri sportokat a téli időszakban a sátorban művelhetik, a ponyvaszerkezet további előnyöket jelent a telepítés költségeit tekintve. Mivel a sátor szerkezet telepítési ideje csupán csak 1-2 nap, ezért a felépítése minimális ráfordítást igényel.

Ezek a szerkezetek ideálisak olyan beltéri tevékenységekhez, ahol a nagy, világos, tartóoszlopok nélküli tér komoly előnyt jelent más fedett csarnokokhoz képest.
Graboplan légsátrak megtérülési ideje várhatóan 10 év.

Légtartásos sátor

Légtartásos sátor
Légtartásos sátor

Légtartásos sátor
Légtartásos sátor

Légtartásos sátor
Légtartásos sátor

Légtartásos sátor


A Graboplan légsátor szerkezet alkalmazása során az energia költségek jelentős csökkenése várható az alábbi három tényező miatt:
  • a szerkezetek speciális paplanszerkezetének, a belső szigetelőhéjnak köszönhetően a ponyván keresztüli hőveszteség lényegesen csökken
  • a rögzítés mentén a szerkezetek különlegesen légszigeteltek a hőveszteség elkerülése érdekében
  • a nagyfokú fényáteresztő képességnek és a bejutó fény által létrehozott "üvegházhatásnak" köszönhetően csökken a nappali világítási szükséglet
A Graboplan szerkezeteinek egyik legnagyobb előnye az automatikus vezérlést és egy kiegészítő vészgenerátort is magában foglaló berendezéseinek megbízhatóságában rejlik.

Tekintse meg elkészített légtartásos sátrainkat a Légtartásos sátor képgalériában:Referenciák
Tekintse meg kiemelt referenciáinkat, melyeket hazánk és a világ számos távoli pontján készített munkáinkból válogattunk.
Térkép, útvonal
Eltévedés szinte lehetetlen! Térképpel, útvonaltervezővel segítünk, hogy ne kelljen feleslegesen bolyongania cégünk közelében.
weboldal készítés: 24works