1. image
  2. image
  3. image
  4. image
  5. image

Flexibilis folyadéktartály, gáztárolók, hígtrágya- és tűzivíztárolókEzzel az összeállítással szeretnénk megoldásokat bemutatni folyadékok és gázok korszerű tárolására. Cégünk a GRABOPLAN Kft ponyvák konfekcionálójaként 25-30 éve készült referenciákat tud felmutatni különféle típusú és méretű folyadéktároló medencék és medencebélések gyártójaként. Szakembergárdánk magas szintű képzettsége, gépparkunk és az élenjáró technikai megoldások, valamint a felhasznált világszínvonalú alapanyagok lehetővé teszik számunkra, hogy megrendelőink legszélesebb körű igényeit is kielégíthessük.

Méretre gyártott termékeink könnyen, gyorsan beszerelhetők, illetve a föld feletti típusok jól mobilizálhatók.

A tökéletes vízzáró tulajdonságú folyadéktárolók és medencebélések alkalmasak tűzivíz, öntözővíz, műtrágya, hígtrágya, szennyvíz és egyéb, a környezetre ártalmas ipari és mezőgazdasági veszélyes anyagokat is tartalmazó folyadékok tárolására, 1-től akár több 10.000 m2-es kapacitásig.

A szigetelő tulajdonságú és egyes típusoknál a tartóváz szerepét is átvevő ponyvaanyagok bevizsgáltak és rendelkeznek az Országos Vízügyi Főigazgatóság a vízgazdálkodásban való használatára érvényes alkalmazási engedélyével.

Tűzivíztározó

Tűzivíztározó
Zárt szennyvíztározó

Zárt szennyvíztározó
Vázas folyadéktároló

Vázas folyadéktároló
Acélvázas tűzivíztározó

Acélvázas tűzivíztározóHagyományosnak tekinthető földmedence béléseken kívül új rendszerű, föld feletti, tartóváz nélküli flexibilis folyadéktárolókat (100 m2 űrtartalomig) is kifejlesztettünk. Ezek a termékek is kiválóan alkalmasak tűzivíz, műtrágya, szuszpenzió vagy akár olaj időszakos tárolására.

Flexibilis ivóvíztároló védőtetővel

Flexibilis ivóvíztároló védőtetővel
Flexibilis folyadékpárna

Flexibilis folyadékpárna
Flexibilis nyitott folyadéktároló

Flexibilis nyitott folyadéktároló
Flexibilis folyadéktároló védőtetővel

Flexibilis folyadéktároló védőtetővelA szerves anyagok levegőtől elzárt (anaerob) lebomlása során keletkező gázelegy tárolására, amely mintegy 50-70 % metánt tartalmaz, a biogáz üzemekben tárolókat alakítanak ki, mivel a biogáz képződés nem egyenletes. A biogáz tárolók kialakításához cégünk kétfajta megoldást ajánl:
  • fermentorok légterét hermetikusan lezáró tetőmembrán
  • dupla héjszerkezetű tárolók
A külső héj folyamatosan egyenletes nyomáson van, csak védő funkcióként szolgál.

A belső héj a tárolt gáz mennyiségétől függően változó űrméretű.

Gáztározó

Gáztározó
Gáztározó

Gáztározó
Gáztározó tetőmembrán

Gáztározó tetőmembrán
Gáztározó tetőmembrán

Gáztározó tetőmembránTekintse meg referenciáinkat a Flexibilis folyadéktartály, gáztárolók, hígtrágya- és tűzivíztárolók képgalériában:


Referenciák
Tekintse meg kiemelt referenciáinkat, melyeket hazánk és a világ számos távoli pontján készített munkáinkból válogattunk.
Térkép, útvonal
Eltévedés szinte lehetetlen! Térképpel, útvonaltervezővel segítünk, hogy ne kelljen feleslegesen bolyongania cégünk közelében.
weboldal készítés: 24works