1. image
  2. image
  3. image
  4. image
  5. image

Feszített membrán szerkezet műszaki jellemzőkA feszített membrán szerkezetek építésekor leggyakrabban használt anyagok rövid leírása:

PVC/poliészter szövet
Költségkímélő anyagok PVC bevonatú poliészter szövetből, mely állandó és időszakos konstrukciók számára ideális. A speciális külső lakkozás által ez a héjszerkezet időjárás és UV-sugárzás álló és jól idomul a helyszín és a használat adottságaihoz. A sima felület jól tisztítható. A PVC héjszerkezetek nehezen éghető tulajdonságúak és az átlagos várható élettartamuk 20-25 év. A PVC újrafelhasználásának módszerét szabadalmaztatták és jelenleg iparosítják. A felvitt réteg különböző pigmentjei által számtalan színben gyártható. Fényáteresztő képessége az anyagvastagságtól függően 20%.

PTFE/üvegszövet
Nagy értékű anyagok politetrafluoretilénnel (PTFE) bevont üvegszövetek, állandó konstrukciókhoz. Ennek az anyagnak nagyon magas a szilárdsága, ezenkívül UV- álló, nem éghető és magas visszatükröző-képességgel bír. A sima fedőréteg miatt a héjszerkezet minden esőzés után megtisztul, ezáltal nem szükséges tisztítani.

A nap elleni védelem membrán tetőinek legmagasabb minőségi követelményű anyaga a politetrafluoretilén (PTFE) üvegszövet-szita, melynek légáteresztő képessége az igényeknek megfelelően kiválasztható.

A színválaszték a gyártási folyamat alapján korlátozott. A fényáteresztő képessége az anyagvastagságtól függően kb. 20%. A PTFE héjszerkezetek átlagos élettartama több mint 30 évre várható.

Technológia - gyártás az üzemben
A PTFE héjszerkezeteket kompletten üzemi körülmények között készítik el. Az alapanyagot szabják, a peremkötél tasakokat elkészítik, a varratokat melegpréses hegesztéssel lezárják.

Az önálló állékonyságú, a ponyvázatot a teherviselésbe bevonó tartószerkezet, horganyzott acélból, illetve kívánság szerinti megfelelő színre festve szállítható, szerelhető.Referenciák
Tekintse meg kiemelt referenciáinkat, melyeket hazánk és a világ számos távoli pontján készített munkáinkból válogattunk.
Térkép, útvonal
Eltévedés szinte lehetetlen! Térképpel, útvonaltervezővel segítünk, hogy ne kelljen feleslegesen bolyongania cégünk közelében.
weboldal készítés: 24works