1. image
 2. image
 3. image
 4. image
 5. image

Aluvázas sportsátorSportpályák, tenisz és labdarugó pályák, lovardák, lóboxok, uszodák, fürdőmedencék, jégpályák lefedésére, repülőgépek tárolására, javítására kiválóan alkalmas hagyományos nyeregtetős és íves poligon formájú alumíniumvázas, valamint favázas ponyvafedésű sátorszerkezetek, igénynek megfelelő kiegészítő felszereltségekkel gyártva.Repülőgéphangár sátor


Repülőgéphangár sátor


Focipálya sátor


NBI.-es kézilabda pálya lefedésHagyományos nyeregtetős sátrainkat olyan pályák lefedésére ajánljuk, melyek nem igényelnek nagy belmagasságot, mint pl. uszodák, fürdőmedencék, jégpályák, lovardák. Ezek a szerkezetek hasonlóan készülnek, mint a raktársátrak, csak egyéb felszereltségükben térhetnek el, melyet az ügyfél igényeinek megfelelően alakítunk ki.

Az íves poligon csarnokok belmagassága több mint 10m magas, hosszirányba 3-4-5-6 méterenként szükség szerint bővíthetők. Ajánljuk olyan pályák lefedéséhez, amelyek a labdajáték miatt magas belmagasságot igényelnek, mint tenisz, kosár, röplabda, illetve ezek a sátrak kiválóan alkalmasak a repülőgépek tárolására, javítására, mivel a gépek szárnyai miatt szükség van a nagy szélességre és magasságra.

A szerkezet kialakításánál mindig az ügyfél kívánságait tartjuk szem előtt, természetesen figyelembe véve a statikai terheket.Fürdő lefedés


Fürdő lefedés


Jégpálya lefedés


Jégpálya sátorAz alumínium vázas sátrak bármikor átalakíthatók és a következő felszereltségekkel kapható:
 • Hőszigetelt, kétrétegű, ventillátorral fújt légpárnás tető, melynek legfőbb előnye a hőszigetelés, valamint megakadályozza a páralecsapódást
 • Hőszigetelt PU ill. ásványgyapot töltésű szendvicspanel oldalfalak
 • Merev falú trapézlemez oldalfal
 • Műanyag kazettás, policarbonát ill. üvegezett oldalfalpanelek
 • Motoros redőnykapu
 • Világítás
 • Fűtés
 • Víztiszta fóliaablakok
valamint más egyéb kiegészítők, mint vészkijárat, személybejáró vagy kétszárnyú műanyag ajtók.

A sátor ponyvázata: két oldalon PVC-vel kent, nagy szakító szilárdságú műszaki ponyva, többféle anyagvastagságban és színben.

A sátor ponyvázata és vázszerkezete megfelel az Építőipari előírásoknak, ÉMI minősített engedéllyel rendelkeznek.

Udvarias kiszolgálással, széles körű szakmai és műszaki tanácsadással, igény szerint látványterv készítésével állunk szíves rendelkezésükre.

Mindig szem előtt tartjuk a sátrak határidőre történő legyártását és felszerelését.

Kérje írásbeli ajánlatunkat (akár idegen nyelven is) sportsátor vásárlásra, melyet a lehető legrövidebb idő alatt elkészítünk Megrendelőink igényeinek megfelelően.Jégpálya sátor


Műjégpálya sátor


Lóbox


Lóbox

Lófuttató sátor


Lósátor


Lósátor


Lovarda sátor

Teniszpálya sátor


Teniszpálya sátor


TeniszsátorTekintse meg elkészített aluvázas sportsátrainkat az Aluvázas sportsátor képgalériában:Referenciák
Tekintse meg kiemelt referenciáinkat, melyeket hazánk és a világ számos távoli pontján készített munkáinkból válogattunk.
Térkép, útvonal
Eltévedés szinte lehetetlen! Térképpel, útvonaltervezővel segítünk, hogy ne kelljen feleslegesen bolyongania cégünk közelében.
weboldal készítés: 24works