1. image
 2. image
 3. image
 4. image
 5. image

Aluvázas raktársátorA raktársátrak és logisztikai sátrak segítségével bármikor gyorsan és hatékonyan növelhető a raktárkapacitás.

Igény szerinti szélességben, hosszban és magasságban rendelhetők.

Fesztávolsága általában 10 métertől kezdődik és 5 méterenként, az igényelt raktárterületnek megfelelően kialakítható: 15, 20, 25, 30m, és így tovább, egészen 60m fesztávig alátámasztás nélkül, a méretnek megfelelő alumínium profilból.

Hossza korlátlan, a szerkezet méretétől függően 3-6m-es köztávolságokban bővíthető, akár később is. Az alumínium szerkezet lábmagassága szintén igény szerint választható, attól függően, milyen polcrendszerrel ill. logisztika szerint kíván az ügyfél tárolni. A magasság 2,5 métertől 6 méter magasságig oldaltámasz nélkül kivitelezhető.

A szerkezet kialakításánál mindig az ügyfél kívánságait tartjuk szem előtt, természetesen figyelembe véve a statikai terheket.

A raktársátor ponyvázata: két oldalon PVC-vel kent, nagy szakító szilárdságú műszaki ponyva, többféle anyagvastagságban és színben.

Egyedi igényeknek megfelelően a tűzveszélyes anyagok tárolására is alkalmas tűzálló PTFE (teflon) ponyvát alkalmazzuk, mely szintén megfelel a tűzoltóság előírásainak.Raktársátor


Hőszígetelt raktársátor


Raktársátor


Trapézlemezes sátorAz alumínium vázas sátrak bármikor átalakíthatók és a következő felszereltségekkel kapható:
 • Hőszigetelt, kétrétegű, ventillátorral fújt légpárnás tető, melynek legfőbb előnye a hőszigetelés, valamint megakadályozza a páralecsapódást
 • Hőszigetelt PU ill. ásványgyapot töltésű szendvicspanel oldalfalak
 • Merev falú trapézlemez oldalfal
 • Műanyag kazettás, policarbonát ill. üvegezett oldalfalpanelek
 • Motoros redőnykapu
 • Világítás
 • Fűtés
 • Víztiszta fóliaablakok
valamint más egyéb kiegészítők, mint vészkijárat, személybejáró vagy kétszárnyú műanyag ajtók.Hőszigetelt raktársátor


Logisztikai csarnok


Logisztikai csarnok


PoligonsátorAz alumíniumvázas raktársátrak egyes típusai nem csak megvásárolhatók, hanem hosszabb és rövidebb távra egyaránt bérelhetők is. Váratlan raktározási gondjait sátorbérlettel rövid idő alatt megoldhatja.

A sátorbérlet legfőbb előnye:
 • Gyorsan felállítható,
 • mobilis, bármikor áthelyezhető,
 • költségkímélő
Sokféle igényt kielégítő bérelhető raktársátrakkal rendelkezünk, melyek kiválóan alkalmasak logisztikai- és raktározási feladatok, valamint speciális igények kielégítésére is. A raktársátrak és logisztikai sátrak bérletének segítségével gyorsan és hatékonyan növelheti raktárkapacitását.

Kedvező sátorbérleti árakkal várjuk szíves jelentkezésüket. Ön csak a sátorbérleti időszakra járó sátorbérleti díjat fizeti, a sátor szállítása és a sátor szerelése a Graboplan Kft. feladata.

Udvarias kiszolgálással, széles körű szakmai és műszaki tanácsadással, igény szerint látványterv készítésével állunk szíves rendelkezésükre.

Mindig szem előtt tartjuk a raktársátrak határidőre történő legyártását és felszerelését.

Kérje írásbeli ajánlatunkat (akár idegen nyelven is) raktársátor vásárlásra, raktársátor bérletre, raktársátor lízingre, melyet a lehető legrövidebb idő alatt elkészítünk Megrendelőink igényeinek megfelelően.Hőszigetelt raktársátor


Raktársátor


Raktársátor
hőszigetelt raktársátor

Hőszigetelt raktársátorTekintse meg elkészített aluvázas raktársátrainkat az Aluvázas raktársátor képgalériában:


Referenciák
Tekintse meg kiemelt referenciáinkat, melyeket hazánk és a világ számos távoli pontján készített munkáinkból válogattunk.
Térkép, útvonal
Eltévedés szinte lehetetlen! Térképpel, útvonaltervezővel segítünk, hogy ne kelljen feleslegesen bolyongania cégünk közelében.
weboldal készítés: 24works